درمان ریزش مو هورمونی در طب سنتی پس از تشخیص ریزش موی هورمونی توسط پزشک برخی از افراد ممکن است به جای درمانهای شیمیایی به روش درمان خانگی ریزش موی هورمونی روی بیاورند.
فیناستراید از تبدیل تستوسترون به دی هیدروتستوسترون جلوگیری کرده و مانع تضعیف فولیکول مو می گردد.
رشد موهای عجیب و غریب با الگویی متفاوت، رشد موهایی بسیار باریک در قسمتهای پایینی صورت و گاهی هم درون دایرههای طاسی از دیگر نشانههای ریزش موی صورت است.
هرچند ریزش مو در مردان شایعتر است، زنان نیز به دلایل مختلف ممکن است ریزش مو به ویژه ریزش موی هورمونی را تجربه کنند.
بارداری: ریزش موی هورمونی در بارداری به این علت است که تولید هورمونهای بدن افزایش مییابد البته گاهی این مشکل به خودی خود پس از بارداری برطرف خواهد شد.
برای دیدن اطلاعات کامل مطب، پروفایل دکتر حکیم حسین خیراندیش متخصص طب سنتی را ببینید.
درمان بستگی به علت ریزش موی شما دارد. از بین بردن علت معمولاً ریزش مو را متوقف می کند. پزشک شما مناسب ترین درمان را برای شما توصیه می کند.
متدهای متفاوتی برای اجرای تکنیک درمانی مزوتراپی مورداستفاده قرار میگیرد. بر اساس الگوی ریزش ریش و میزان این ریزش، از کوکتلهای درمانی متفاوتی استفاده میشود.
برخی محصولات مانند اسپریهای مقاوم به دمای بالا، آسیبرسانی حرارت به مو را کمتر میکنند. قبل از حالت دادن موهای خود در درمان ریزش مو در خانه مواقع اضطراری از این محصولات استفاده کنید.
.. در انواع و اقسام خارجی مصرف کردم آمپول بیوتین دپنتن تزریق کردم . مزوتراپی و پی آر پی چندین جلسه انجام دادم و در حال حاضر در حال کچل شدنم خواستم بگم ژنش باشه هیچ درمانی برای ریزش مو ارثی وجود نداره و محکوم به کچل شدن هستن . سالها میلیون میلیون پول دادم برا درمان تو بهترین کلینیکا ویزیت شدم حتی طب سنتی هم امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم و همچنان موهام میریزه و کف سرم قابل رویت شده درمان واقعی تو دنیا وجود نداره تمام
نکته مهم اینکه اگر همسر خانم از این دارو استفاده میکند، بهتر است در دوران مصرف اقدامی برای بارداری صورت نگیرد.
برای مثال ممکن است نمونههای مو را در زیر میکروسکوپ بهصورت دقیق بررسی کند. گاهی برای تشخیص آلوپسی باربا به بیوپسی پوست سر یا آزمایش خون نیاز است.
از آنجاییکه داروی فیناستراید دارویی برای حل مشکلات پروستات در مردان است، مصرف آن برای خانمها ممکن است باعث بروز برخی مشکلات هورمونی شود. مصرف این دارو بهخصوص برای خانمهای باردار یا افرادی که در سنین بارداری قرار دارند، اکیدا ممنوع است.
وی در ادامه تصریح کرد: محلول ماینوکسیدیل در ابتدا به صورت آمپول های تزریقی بود و چون رگ را گشاد می کند و باعث کم شدن فشار خون می شود. جهت تنظیم فشار خون استفاده می شد؛ اما مشاهده شد کسانی که از این دارو استفاده می کردند دچار پر مویی می شدند.